Workshops en teambuilding

Teambuilding

 

Ben je op zoek naar een ludieke teambuilding workshop rondom persoonlijke ontwikkeling of een leuke leiderschapstraining?

 

Wij zijn blij met de samenwerking met Jolyn en Pim van schapendrijvenworkshop. Door middel van de workshops schapendrijven en de honden challenge geven zij een kijkje in jullie eigen gedrag, jullie team en leggen ze aan de hand van diverse metaforen een mooie link naar het bedrijfsleven.

 

De workshop SCHAPENDRIJVEN is een uitermate geschikte teambuildingsactiviteit om door middel van het gedrag van de schapen en het gedrag van de Border Collies mooie metaforen te leggen naar jullie team. Thema’s als samenwerken, persoonlijk leiderschap en ontwikkeling, (groeps)gedrag en passie komen uitgebreid aan bod. Krijgen jullie de schapen onder controle met je team?

 

HONDEN SPIEGELEN is een unieke workshop waarbij je aan de slag gaat met jouw tijdelijke Border Collie en samen gaat schapendrijven. Maar voordat dit uiteindelijke doel kan worden bereikt is het belangrijk dat je er eerst voor zorgt dat de hond überhaupt naar jou luistert en voor jou wil werken. Een verscheidenheid aan uitdagingen zorgen ervoor dat jullie elkaar steeds beter begrijpen en elkaar gaan aanvoelen. Denk jij dat jij de perfecte leider bent hierin? Kun jij samenwerken?

 

The BARN workshops

The BAR-N workshops

Trainingen gemaakt voor het bedrijfsleven. Strategie, structuur, doelen, mindset, cultuur, het komt allemaal aan bod. En alles met een human touch, want dat vinden wij belangrijk.

Workshops zijn een uitermate effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen, draagvlak te creëren of tot beslissingen te komen. Onze workshops zijn praktisch, goed inzetbaar en interactief, wij geloven dat mensen het beste leren door te doen. Ons doel is om een aantal tools aan te reiken die jij met je team kunt gebruiken om volgende stappen te maken. 

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Strategische sessies voor je bedrijf
Deze sessies geven je duidelijkheid op korte en lange termijn, welke kant ga je op met je bedrijf en welke actiepunten horen daarbij. We kijken terug naar je missie en visie, zijn die helder, kunnen die aangescherpt worden? Hoe staat het met de kernwaarden, zijn de rollen duidelijk? Zou het niet handig zijn als al je actiepunten in een roadmap staan, zodat je weet wat wanneer op te pakken en waar je focus heen kan.

Vertel je verhaal – Marketing strategie
Deze workshop geeft je tools en richtlijnen m.b.t je marketing strategie. Waar sta je, waar wil je staan, hoe kom je daar, hoe gaat het. Van analyse tot aan het kostenplaatje. SWOT, SMART het komt allemaal aan bod. Na deze workshop heb jij een actieplan waar je met je team mee aan de slag kunt.

Dream Big – doelen en mindset
Doelen niet haalbaar? Deze workshop helpt je om voornemens om te zetten in daden. Meetbare doelen geven je een visie op de lange en motivatie op de korte termijn. Hoe krijg je meer focus, word je efficiënter en productiever. Een positieve mindset helpt hierbij.

 

The BAR-N workshops

Maak een afspraak