Workshops

The BAR-N workshops

Trainingen gemaakt voor het bedrijfsleven. Wij delen onze mooie mix van Sales, Marketing en Digitale kennis van de afgelopen 25 jaar. Strategie, structuur, doelen, mindset, cultuur, het komt allemaal aan bod. En alles met een human touch, want dat vinden wij belangrijk.

Workshops zijn een uitermate effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen, draagvlak te creëren of tot beslissingen te komen. Onze workshops zijn praktisch, goed inzetbaar en interactief, wij geloven dat mensen het beste leren door te doen.

Ons doel is om een aantal tools aan te reiken die jij met je team kunt gebruiken om volgende stappen te maken. Deze tools zijn op verschillende manieren in het bedrijfsleven in te passen en sluiten aan bij de huidige tijd. De tijd van transformatie, anders denken, anders doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen en de maatschappij als geheel.

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Never stop learning

The BAR-N workshops

Trainingen gemaakt voor het bedrijfsleven.

Strategische sessies voor je bedrijf
Deze sessies geven je duidelijkheid op korte en lange termijn, welke kant ga je op met je bedrijf en welke actiepunten horen daarbij. We kijken terug naar je missie en visie, zijn die helder, kunnen die aangescherpt worden? Hoe staat het met de kernwaarden, zijn de rollen duidelijk? Zou het niet handig zijn als al je actiepunten in een roadmap staan, zodat je weet wat wanneer op te pakken en waar je focus heen kan.

Vertel je verhaal – Marketing strategie
Deze workshop geeft je tools en richtlijnen m.b.t je marketing strategie.
Waar sta je, waar wil je staan, hoe kom je daar, hoe gaat het. Van analyse tot aan het kostenplaatje. SWOT, SMART het komt allemaal aan bod. Na deze workshop heb jij een actieplan waar je met je team mee aan de slag kunt.

Dream Big – doelen en mindset
Doelen niet haalbaar? Deze workshop helpt je om voornemens om te zetten in daden. Meetbare doelen geven je een visie op de lange en motivatie op de korte termijn. Hoe krijg je meer focus, word je efficiënter en productiever. Een positieve mindset helpt hierbij.

Teambuilding – een effectieve samenwerking
Het kleurenprofiel geeft meer zelfkennis en een groter begrip voor de ander. Een test geeft inzichten in persoonlijke drijfveren, welke een belangrijke factor zijn in het begrijpen van gedrag. Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie?

Performance- Personal- Business coaching
Zit je vol ideeën? Weet je niet waar te beginnen? Of weet je het wel, maar komt het er niet van? Aan de slag met nieuwe inzichten, structuur en mogelijkheden.

Maak een afspraak