Workshops en teambuilding

Teambuilding

Spoedig meer info over schapendrijven met bordercollies op ons erf! 

 

– Om met je team een kudde schapen onder controle te krijgen is samenwerken nodig binnen het team en met hond en schaap. Laat je uitdagen om complexe problemen op te lossen. –

The BARN workshops

The BAR-N workshops

Trainingen gemaakt voor het bedrijfsleven. Strategie, structuur, doelen, mindset, cultuur, het komt allemaal aan bod. En alles met een human touch, want dat vinden wij belangrijk.

Workshops zijn een uitermate effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen, draagvlak te creëren of tot beslissingen te komen. Onze workshops zijn praktisch, goed inzetbaar en interactief, wij geloven dat mensen het beste leren door te doen. Ons doel is om een aantal tools aan te reiken die jij met je team kunt gebruiken om volgende stappen te maken. 

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Strategische sessies voor je bedrijf
Deze sessies geven je duidelijkheid op korte en lange termijn, welke kant ga je op met je bedrijf en welke actiepunten horen daarbij. We kijken terug naar je missie en visie, zijn die helder, kunnen die aangescherpt worden? Hoe staat het met de kernwaarden, zijn de rollen duidelijk? Zou het niet handig zijn als al je actiepunten in een roadmap staan, zodat je weet wat wanneer op te pakken en waar je focus heen kan.

Vertel je verhaal – Marketing strategie
Deze workshop geeft je tools en richtlijnen m.b.t je marketing strategie.
Waar sta je, waar wil je staan, hoe kom je daar, hoe gaat het. Van analyse tot aan het kostenplaatje. SWOT, SMART het komt allemaal aan bod. Na deze workshop heb jij een actieplan waar je met je team mee aan de slag kunt.

Dream Big – doelen en mindset
Doelen niet haalbaar? Deze workshop helpt je om voornemens om te zetten in daden. Meetbare doelen geven je een visie op de lange en motivatie op de korte termijn. Hoe krijg je meer focus, word je efficiënter en productiever. Een positieve mindset helpt hierbij.

 

The BAR-N workshops

Maak een afspraak