Meet

The BAR-N is een inspirerende plek voor een productieve en ontspannen vergader- of teamdag, hei-sessie, brainstorm, presentatie of training.

Je kent het wel, de dagen vliegen voorbij,
je team werkt keihard en kan best een oppepper gebruiken.
Hoe zou het voor je zijn als jij en je team even uit de dagelijkse sleur getrokken worden, lekker brainstormen over nieuwe plannen, zodat jullie weer fris en met nieuwe energie de komende periode ingaan?

Of terwijl je van de ene naar de andere vergadering rent, tussendoor een koffie pakt en ook nog een mail beantwoord. Zit je echt in die vergadering, presentatie of training, of ben je alweer bezig met het volgende uur? Hoeveel informatie blijft er hangen? Heeft het je gemotiveerd? Soms kan het helpen om even uit het kantoor pand te gaan, nog steeds IN je werk, maar UIT het pand.
Een andere locatie, geen laptop of telefoon en daardoor meer inspiratie en actieve deelname.

The BAR-N is de oplossing

We hebben 2 ruimtes beschikbaar in een inspirerende omgeving, waar je gebruik kunt maken van activiteiten binnen en buiten.

 The BAR-N (150m2) is fijn voor grotere groepen (8-50 personen), heeft een veranda (56m2) en aansluitend een open veld (900m2).

 Het gastenverblijf (36m2) inclusief uitgebreide keuken en aansluitend een terras en tuin bied goede mogelijkheden voor 2-8 personen.

Je kunt de ruimtes huren, eventueel met catering.
Wil je er met een kleine groep 2 dagen van maken met een overnachting? Dat kan evt. in ons gasten verblijf.

Kun je wat hulp gebruiken?
We helpen graag om een programma op maat te maken. Wij geloven in een combinatie van Work & Play. Een intensieve presentatie of brainstorm, afgewisseld met activiteiten.

Zo begeleiden wij:

De hele dag, van planning tot event, ook met daghost als dat gewenst is. Wij zorgen voor een creatief en gestructureerd draaiboek.

Strategische workshops, voor het bedrijf en/of per afdeling. Zet alles weer op scherp.

Coach sessies: performance-, personal-, business workshops. Nieuwe inzichten, structuur en mogelijkheden.

Maak een afspraak