Events

Door ons
The BAR-N events, een toevoeging aan je productieve meeting. Teambuilding activiteiten, workshops, inspiratie en wie weet leuke ideeën. Dat alles in 1 à 2 uur of langer.

Wil je de communicatie van het team optimaliseren d.m.v. een Braziliaanse percussie workshop? Het teamgevoel versterken door het uitvoeren van de ceremoniële Haka dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland? Wil je het team helpen ontwikkelen met een coach? Past een actieve full body workout beter bij je, of juist relaxen tijdens een yoga sessie. Of daag jij je team uit met de Wim Hof methode?
Er zit vast ook iets voor jou/jullie bij.

Om de pure beleving te ervaren, werken wij o.a. samen met One-events, die met jouw wensen, kwalitatieve groepsactiviteiten verzorgen. Een aantal van de mogelijkheden zijn: het oplossen van een moord met VR (Virtual Reality) brillen, het openmaken van een break out box met verschillende lastige vraagstukken (het vervolg op de escape room), boogschieten, een pubquiz en XL games (o.a. jenga, mikado).

Daag je team uit! Gecertificeerd WHM-instructeur Martijn Holtes leert je hoe je je mindset kunt managen, waardoor je beter om kunt gaan met stress en jij je doelen haalt. Een workshop van ongeveer 4 uur waarin je door een combinatie van de juiste ademhaling, focus en koude training ontdekt dat er veel meer potentie in jou zit dan er nu uitkomt.

Mogelijkheden voor events / workshops:
Braziliaanse percussie workshop (de groep leert van een percussionist samen ritmes te spelen door te luisteren i.p.v. te praten)
de Wimhof methode (een combinatie van de juiste ademhaling, focus en koude training)
oplossen van een moord met VR (Virtual Reality) brillen
openmaken van een break out box met verschillende lastige vraagstukken (het vervolg op de escape room)
boogschieten
pubquiz
XL games (o.a. jenga, mikado)
Haka (ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland)
schilder workshop
yoga workout
full body workout
performance-, personal-, businesscoach

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Een andere omgeving inspireert

The BAR-N is een mooie locatie voor events, door jou geïnitieerd of door ons gegeven.

Een andere omgeving inspireert. De ruimte van the BAR-N leent zich om binnen (150m2) en buiten (900m2) activiteiten te doen.

Door jou
Ben jij de persoon die een training geeft, creatief is of je kennis graag deelt in een workshop? Heb jij een ander idee?
Wil je mensen bij elkaar brengen, maar weet je niet met welke activiteit? We denken graag mee, we hebben veel ideeën.
Neem contact met ons op, dan kijken we samen of jouw idee binnen ons concept past.

Maak een afspraak